Zeeuws Ontspannen - uw prive wellness


Zandstraat 2 4331 ND Middelburg
(+31) 0118 85 59 00 Klik om te bellen

Over Zeeuws Ontspannen - uw prive wellness

Zeeuws Ontspannen is een privé wellnesscentrum in het centrum van Middelburg voor kleine gezelschappen van 2 tot 4 personen. Zowel ervaren als onervaren sauna bezoekers kunnen bij ons terecht. Beginnende sauna bezoekers kunnen bij ons in alle rust en privacy kennis maken met de sauna. De meer ervaren sauna bezoekers krijgen een nieuwe sauna ervaring doordat zij alle faciliteiten voor zichzelf hebben. Bovendien heeft u de vrijheid om zelf te bepalen of u wel of geen badkleding draagt.

In onze mooie privé wellnessruimte bieden wij een Finse sauna, een lange golf en korte golf infraroodsauna met zoutstenen, een stoomcabine, een voetenbad, een warme en koude regendouche met handdouche, een relaxgedeelte en een massage-/bubbelbad. Handdoeken, badjassen, slippers, scrubzout en haar- en huidverzorgende producten staan voor u klaar. Zo ook een zoutje en een drankje om het verloren vocht en de zouten en mineralen weer aan te vullen.

Van ons mag u deskundige begeleiding verwachten. Bij een eerste bezoek wordt de volledige saunagang uitgelegd. Wij hebben een plek gecreëerd waar u in alle privacy en rust tot u zelf kunt komen.
Lekker een paar uurtjes met zijn tweetjes of met vrienden naar de sauna? Kom dan snel naar Zeeuws Ontspannen!

Foto's

Bubbelbad

Zeeuws Ontspannen - uw prive wellness in het kort

Faciliteiten

Binnensauna
Infraroodcabine
Rustruimte
Stoomcabine
Voetenbaden
Whirlpool

Badkleding toegestaan

Ja

Onze locatie

Zeeuws Ontspannen - uw prive wellness


Zandstraat 2 4331 ND Middelburg
(+31) 0118 85 59 00 Klik om te bellen