Spa Marsana


Pastoor Nicolaus de Reimsstraat 12 6231 HK Meerssen
043-3653410 Klik om te bellen

Over Spa Marsana

Spa Marsana is een moderne, sfeervolle privé wellness in Meerssen in de omgeving van Maastricht. Een ideale locatie om romantisch met zijn tweetjes te relaxen. Reserveer voor nog meer sfeer één van onze romantische Arrangementen; het Special Moment of Message; rozenblaadjes in bad, sfeerkaarsjes en een heerlijke fles bubbels of het Message in a Bottle Arrangement; rozenblaadjes in bad, sfeerkaarsjes en een heerlijke fles bubbels plus uw 'Message'. Laat uw liefste op een originele manier weten wat u wilt zeggen of vragen. ( Er zijn al diverse huwelijksaanzoeken geweest ...)

Ook een iets grotere groep, tot ongeveer 6 personen, kan hier terecht. Een idee voor uw volgende familie- ofvriendinnenuitje?

U reserveert de Spa een aantal uren voor uzelf, zonder medebezoekers. Volop privacy en maximale bewegingsvrijheid.
U bepaalt zelf of u badkleding wilt dragen of liever niet, er is rookgelegenheid, u kunt uw eigen muziek spelen via Blue-tooth en u mag zelf een hapje en/of drankje mee nemen.
In het tarief zijn allerlei extra's inbegrepen: gebruik van badjas, slippers, handdoeken, scrubzout, douchegel en shampoo, koffie, thee en parkeren op privé terrein. 

Voor de ultieme wellnessbeleving combineert u uw bezoek aan Spa Marsana met een ontspanningsmassage  

Foto's

Spa Marsana in het kort

Faciliteiten

Binnensauna
Infraroodcabine
Kruidenbad
Rustruimte
Stoomcabine

Diensten

Massage

Badkleding toegestaan

Ja

Onze locatie

Spa Marsana


Pastoor Nicolaus de Reimsstraat 12 6231 HK Meerssen
043-3653410 Klik om te bellen