RLXD.nl


Van Elderenlaan 2 5581 WJ Waalre
085-9026988 Klik om te bellen

Over RLXD.nl

Het is tijd om te genieten! Bij RLXD.nl huur je houtgestookte Hottubs, Barrelsauna´s & OFYR kooktoestellen. Hierbij gaan we nét dat stapje verder voor de ultieme ervaring. Zo is ons hottub systeem volledig modulair op te bouwen: sfeerverlichting, drankhouders, privacy schermen of een speciaal op maat gemaakt dak maken de beleving compleet. Ben je op zoek naar een totaalbeleving inclusief catering en privé chefs? Ask Toby!

Liever een weekend lang genieten van een Barrelsauna? Geniet van het knisperende haardvuurtje en de bijpassende geur voor nog meer ontspanning. Wij regelen alles.

Achtertuin wellness XXL
Maak gebruik van onze super relaxte combi deals en combineer een verhuur hottub sessie met een bezoekje aan je eigen privé sauna! Naast onze hot tubs, kunnen we namelijk ook een barrelsauna in je achtertuin plaatsen. Of wat denk je van een OFYR huren, buiten koken om je wellness experience helemaal af te maken. Eten bereiden met een OFYR is veel meer dan zomaar even barbecueën. Het is een experience an sich, voor zowel de chef als voor de toeschouwer.

Maak het nóg beter!
Bij RLXD.nl gaan we nét wat verder dan zomaar even een houtgestookte hottub leveren. We weten immers zelf als geen ander weten hoe het is om te genieten. Daarom hebben we een aantal add-ons ontwikkeld die je hot tub experience nog beter maken!

Foto's

Hottub huren

RLXD.nl in het kort

Faciliteiten

Buitensauna
Hottub

Badkleding toegestaan

Ja

Onze locatie

RLXD.nl


Van Elderenlaan 2 5581 WJ Waalre
085-9026988 Klik om te bellen