Five Zenses


adres 1 2831 AB Omgeving gouda

Over Five Zenses

Unieke wellnesservaring met Sauna, Massage, en Infrarood voor alle 5 zintuigen en voor alle leeftijden middenin de natuur...en jij bent de enige gast!

Ons wellness verblijf is volledig ingericht om tot in de kleinste details de meest complete relax ervaring te creëren, die bij ons weten uniek is. De individuele ingrediënten vind je elders ook, maar wij hebben al deze ingrediënten gecombineerd in één behandeling waarin echt alles zit: Een Finse languit-lig sauna met kussens en matrassen, heerlijke opgietingen, ontspanningsmassage op een superzachte verwarmde tafel, infrarood dieptelicht met professionele apparatuur, hele speciale muziek, rustgevende geuren, verzorgende oliën, en puur-natuurlijke heilzame kruiden met uitzicht op een beschermd natuurgebied in een binnen- en buitenverblijf met volledige privacy…Dat is 5Zenses.

Kern en kracht van het 5Zenses concept is een totaalbeleving in ontspanning van alle vijf de zintuigen. Tegelijk. Voor een “Zen moment” kiezen we vaak om ons op één zintuig te richten: rustig een boek lezen (zien), je favoriete muziek (horen), koffiepauze (proeven), frisse neus halen (voelen) tussen de bloemen (ruiken). 5Zenses biedt een totaal ervaring die veel mensen nog nooit hebben meegemaakt. En daarna nooit meer willen missen.

Mindfullness 

Het tegelijk prikkelen van alle zintuigen geeft je hersenen een hoop prachtig werk. Je bent even te druk bezig met ontspannen om vrije tijd over te hebben voor spanning en stress. Je merkt dat je helemaal in het huidige moment bent. Er zijn, en even niets doen. Vrij van oude zorgen en los van morgen. Je leeft NU. En laat dat nu precies de hele essentie zijn van Mindfullness. Die krijg je er dus even gratis bij.

Five Zenses in het kort

Faciliteiten

Binnensauna
Buitensauna
Infraroodcabine

Diensten

Bodypacks
Massage

Badkleding toegestaan

Ja

Onze locatie

Five Zenses


adres 1 2831 AB Omgeving gouda