Veluwse Bron wint Vrouw Award 2012

Ieder jaar reikt de Telegraaf de Vrouw Awards uit. De Vrouw Awards, georganiseerd door het gelijknamige magazine van de Telegraaf, worden uitgereikt aan producten en diensten die het leven van vrouwen veraangenamen.

Donderdagavond 7 juni reikte Daphne Deckers de Vrouw Awards van 2012 in 15 verschillende categorieën uit. De vakjury met onder andere Sonja Bakker en Marieke ’t Hart (hoofdredacteur Vrouw) maakte een voorselectie aan de hand van de kernwaarden die het magazine Vrouw vertegenwoordigt:

• Oorspronkelijk en informatief
• Toegankelijk en gespreksbepalend
• Emotioneel en positief
• Herkenbaar en betrokken
• VROUW is puur Hollands

Nadat de genomineerden bekend waren gemaakt was het de beurt aan de lezeressen van het magazine en aan de bezoekers van de website Vrouw.nl. Ruim 16.000 vrouwen hebben online hun stem uitgebracht en zij hebben bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn van de Vrouw Awards 2012. In de categorie wellness waren de volgende organisaties genomineerd: The Original Dr. Fish, Hof van Saksen, Hotel Zuiderduin, Thermae 2000, Thermen Bussloo en Veluwse Bron. In deze categorie is wellnessresort Veluwse Bron als trotse winnaar uit de bus gekomen.

Vrouw award zomer special

De Veluwse Bron is heel blij en trots dat zij door de Vrouw lezeressen tot winnaar is gekozen van de Vrouw awards 2012. Om u te bedanken heeft de Veluwse Bron een speciaal arrangement samengesteld.

Op July 17, 2012