Hele week ongekleed in sauna De Thermen

Genieten, ontspannen en relaxen, dit alles is mogelijk in het Brabantse Rosmalen. 7 dagen per week kunt u van alle saunafaciliteiten van ons complex genieten, deze dagen zijn speciaal voor de ongeklede gasten.

Kom heerlijk ontspannen in een oase van rust, Brabantse gemoedelijkheid en een huiselijke sfeer. Een dagje sauna is uit te breiden voor het ultieme Wellness gevoel. Neem bijvoorbeeld een Turkse Hammam, waarbij het hele lichaam gereinigd wordt middels een uitgebreide zeepmassage en scrubbehandeling. Een Hammam behandeling is eventueel uit te breiden met verdere mogelijkheden, waaronder een ontspannende oliemassage, hoofdhuidmassage en Ghassoul. Ook is een ontspannende oliemassage los te boeken, ga voor een heerlijke sport-, ontspanning-, klankschalenmassage, Guasha of één van de andere massages. Verder beschikt onze beautysalon over verschillende behandelingen, waarbij de stress van de buitenwereld eventjes te vergeten is.

Bij een dagje sauna moet het lichaam goed gehydrateerd blijven, los van het drinken van veel water zijn er gezonde sapjes en smoothies, verkoelende frisdranken en verschillende warme dranken te bestellen. Verder zijn er verschillende gerechten van onze variërende menukaart om de innerlijke ik niet achter te laten bij een dagje genieten.

Wellness Centre De Thermen was één van de eerste sauna’s in Nederland waar de opgietingen worden gegeven. Nog iedere dag zijn er verschillende opgietingen bij te wonen, waarbij het lichaam na hard werken nog meer tot rust zal komen.

Ontvlucht de buitenwereld voor een dag en kom genieten bij Wellness Centre De Thermen.

Op March 1, 2016