Kunstveiling voor WellBeing Foundation

In de muziekkoepel op de Vischmarkt zullen kunstenaars samenwerken aan een megaschilderij, opgebouwd uit dertig verschillende doeken. De afzonderlijke doeken worden om 16.00 uur geveild. Veilingmeester Jan van den Berg zal zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel van deze dag. Het bieden gebeurt volgens Amerikaans systeem: elk bod moet betaald worden... Nieuwsgierig hoe dit werkt? Kom dan zaterdag 7 mei naar Elburg!

Kunstroute

Naast dit project is er een kunstroute. Bij diverse ondernemers in Elburg is prachtige kunst geëxposeerd; een deel van de opbrengst van de verkoop van deze kunst is bestemd voor de Foundation.

Maaschappelijke betrokkenheid

De volgende Elburgse ondernemers ondersteunen met een eigen actie het goede doel van de dag: In de Uyl, Juffertje Negen, Kunstwinkel Goudzwaard, Lijstenmakerij Pool, Italiaans restaurant Da Pietro, De Plantage, IJssalon Casa Piccola, Stadsdichter Hans Lambrechts, Restaurant De Zilverzoen, Poort 5, Restaurant ‘t Olde Regthuys.

Simone: "Ik nodig iedereen van harte uit om zaterdag te komen genieten van het heerlijke weer, het mooie vestingstadje Elburg en van prachtige kunstwerken! Loop de kunstroute, doe mee met de veiling en steun WellBeing Foundation!"

Op May 5, 2011