Nieuwe website voor Thermen WellBeing Veluwe

Anne-Mieke Bovelett van Gepresenteerd.nl heeft Thermen Wellbeing Veluwe een nieuwe website aangeboden. Deze nieuwe website is vanaf heden online.

Anne-Mieke: "Astrid belde mij een paar maanden geleden heel spontaan op met de vraag of ik mee wilde werken aan de presentatie van de Stichting en het beoogde doel: Thermen Wellbeing Veluwe. Ze was voor mij niet echt een "onbekende" omdat ik al heel wat tweets voorbij had zien komen. Astrid's telefoontje echter was een hele leuke verrassing! We hadden gelijk een goede klik. Omdat ik dit doel - en de passie waarmee Astrid zich hiervoor inzet - echt helemaal te gek vind hoefde ik niet lang na te denken over het verlenen van mijn medewerking, ik vind het een grote eer!" Aldus Anne-Mieke

Rolf: "Anne-Mieke vertelde mij over de Wellbeing Foundation en ook ik vind het een geweldig initiatief! Zij bouwt al haar sites in CMS Made Simple en ik heb het spelen met de code achter dit CMS als grote hobby. Wetende dat zij een volle agenda heeft heb ik de technische kant (HTML en CSS) met veel plezier op mij genomen. Ik duim heel hard dat deze site er toe bij zal dragen dat Thermen Wellbeing Veluwe snel gerealiseerd kan worden!" Aldus Rolf.

Op March 29, 2011