Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen over sauna's

Thermen WellBeing: een sauna voor ‘gekwetste’ vrouwen.

Astrid Kesler (1964) zet zich met hart en ziel in voor de realisatie van Thermen WellBeing, een sauna voor gekwetste vrouwen waar privacy en laagdrempeligheid de hoofdtoon voeren. Een interview over een jaar waarin veel gebeurd is. “Omdat ik in een aantal dingen erg vasthoudend ben heb ik me in het afgelopen jaar gedwongen gevoeld out-of-the-box te denken.”

Lees meer >>

Op 1 maart 2011

Gratis naar het Thermenmuseum tijdens het museumweekend.

Het Thermenmuseum in Heerlen is een leuk museum voor jong en oud, waar men door een oud Romeins badhuis kan lopen en leert over het badhuis en de Romeinse geschiedenis. Tijdens het museumweekend van 2 en 3 april is dit museum gratis te bezoeken.

Lees meer >>

Op 18 februari 2011