Artikelen over sauna's

Kunstveiling voor WellBeing Foundation

In de muziekkoepel op de Vischmarkt zullen kunstenaars samenwerken aan een megaschilderij, opgebouwd uit dertig verschillende doeken. De afzonderlijke doeken worden om 16.00 uur geveild. Veilingmeester Jan van den Berg zal zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel van deze dag. Het bieden gebeurt volgens Amerikaans systeem: elk bod moet betaald worden... Nieuwsgierig hoe dit werkt? Kom ...

Lees meer >>

Op 5 mei 2011

Thermen Holiday gaat samenwerken met internationaal comesticamerk Bobar.

Het begin van de lente markeert het begin van een nieuwe samenwerking tussen cosmeticamerk BABOR en Thermen Holiday. Beide staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en ultieme ontspanning.

Lees meer >>

Op 4 april 2011

Het fabeltje: afvallen in de sauna.

Sauna’s zijn de laatste paar jaren uitgegroeid tot een ware rage. Overal zie je de begrippen sauna en wellness terugkomen. Niet zo gek ook. Het bezoeken van een sauna is voor veel mensen een prettig moment van rust en ontspanning. Even onthaasten na een drukke werkdag is altijd lekker. Toch gaan er nog altijd veel onjuiste verhalen rond over sauna’s. Een van de bekendste is het fabeltje ...

Lees meer >>

Op 29 maart 2011

Nieuwe website voor Thermen WellBeing Veluwe

Anne-Mieke Bovelett van Gepresenteerd.nl heeft Thermen Wellbeing Veluwe een nieuwe website aangeboden. Deze nieuwe website is vanaf heden online.

Lees meer >>

Op 29 maart 2011

Sauna-info zoekt fanatieke schrijvers en schrijfsters!

Sauna-info is altijd bezig leuke en interessante artikelen op de site te plaatsen die voor zowel bezoeker als bedrijf interessant zijn. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen.

Lees meer >>

Op 3 maart 2011